Bluecom Air2Fibre

HebyNet och Tierp Fiber Network har inlett ett samarbete med Bluecom för att kunna erbjuda snabbt bredband på landsbyggden där det i dagsläget inte är möjligt att till rimliga kostnader gräva ned fiber.

Tekniken heter Air2Fibre och är en trådlös anslutning som i dagsläget ger en bredbandshastighet på 100 Mbit/s och i framtiden ännu högre.

Mer information om Air2Fibre finns på Bluecoms hemsida.

Erbjudande från HebyNet

Internet via Air2Fibre

  • Internet 100 Mbit/s från 379kr/månad.
  • Startavgift 495kr (0kr vid 24 månaders bindningstid).

IP-telefoni för Internetkund

  • Ingen fast månadsavgift, du betalar endast samtalsavgifterna.
  • Startavgift 795kr.

Möjlighet att pausa ditt abonnemanget


För dig som har ett fritidsboende (anslutningsadressen brukas som fritidsboende och ingen är skriven på adressen) finns möjligheten att pausa din Internettjänst under period då du inte behöver abonnemanget, tex. under vintermånaderna.

Tecknar du ett obundet abonnemang ges möjligheten att pausa abonnemanget och återuppta tjänsten vid senare tillfälle men senast inom 12 månader från det datum abonnemanget pausas.

Om du väljer kvartalsvis betalningsintervall så kan du pausa abonnemanget när det betalda kvartalet löper ut och motsvarande vid månadsvis betalning så kan du pausa när betald månad löper ut.

För att pausa ett abonnemang tas en avgift om 250kr/tillfälle ut, abonnemanget kan sedan startas igen utan någon kostnad.

Ett obundet abonnemang på Internet 100Mbps kostar 399kr/månad vid kvartalsvis betalning, väljer du att istället betala månadsvis för att ha möjlighet till kortare ”intervall” så kostar tjänsten 419kr/månad.

Avtal
Om du har fått Air2Fiber installerat laddar du ned avtalen nedan. Avtalen skriver du ut och skickar till:
HebyNet
Skogsvägen 2
749 41 Enköping

Kundavtal * Bredband Air2Fiber
Ladda ner Ladda ner

* Måste finnas med oavsett vilken tjänst som beställs, endast ett ex. räcker.